Kate Til Dig

- Lad mig opfylde dine frække fantasier

Billeder og beskrivelse af migTV

Her er et tvmidtvest indslag, som handler om mig og mit arbejde:
https://www.tvmidtvest.dk/moed-midt-og-vestjyderne/kate-sofie-er-online-sexarbejder-jeg-er-meget-stolt-af-det


Følg mig på instagram: https://www.instagram.com/katesofiee/

 

Følg mig på twitter: https://twitter.com/KateUjik
 


Hej alle frække mænd.
Jeg er en fræk lille sag på 26 år, med et glimt i øjet og et smil på læben. kiss

Jeg elsker sex og er altid liderlig og klar på leg og vil gå langt for at opfylde din frække fantasi. Tanken om, at jeg kan få dig til at komme tænder mig vildt meget. 

Mine eneste grænser er børn, dyr, død og afføring, så vær ikke bange for at snakke om dine perverse og beskidte fantasier! Det er kun vores fantasi, som sætter grænserne.

Jeg er heller ikke bange for at tage styringen, og lade dig lytte til min frække stønnen imens jeg fortæller dig, hvad jeg vil gøre ved dig. Forestil dig mig sidde på knæ foran dig. Jeg har sorte selvsiddende strømper på, en sort fræk g-streng, og en kort top uden BH. Jeg kigger kælent op på dig, som står foran mig. Jeg finder din pik frem fra dine boxere og begynder ligeså langsomt at slikke den, helt nede fra roden og op til pikhovedet. Jeg holder øjenkontakten med dig og liderligheden stråler ud af mine øjne. Jeg tager din pik i munden og hele din pik forsvinder ned i min hals. Mine trusser bliver mere og mere våde og jeg sutter dig godt og længe, indtil jeg ikke længere kan vente. Jeg må bare have din pik.

 

Jeg tænder meget på:
At tænde mænd og se/høre deres liderlighed efter mig
Analsex, blowjob, trekant, pigesex, dominans og meget mere!Jeg laver desværre ikke private møder.